Καριέρα

Η στρατηγική και η κουλτούρα της εταιρείας μας εστιάζει στους ανθρώπους μας καθώς αποτελούν την κινητήρια δύναμή μας. Η στελέχωση της εταιρείας με έμπειρους και εξειδικευμένους επαγγελματίες αλλά και η συνεχής αναζήτηση νέων ταλέντων που αναπτύσσονται και εξελίσσονται παράλληλα με την εταιρεία αποτελούν σημαντική μας προτεραιότητα.

Η εταιρεία παρέχει στους εργαζόμενους ένα σύγχρονο και δυναμικό περιβάλλον εργασίας με δυνατότητες εξέλιξης όπου οι ικανότητες ανταμείβονται. Παράλληλα, η ομαδικότητα και η συνεργασία αποτελούν κύρια στοιχεία της κουλτούρας μας, καθώς πιστεύουμε ότι τα σημαντικά αποτελέσματα είναι προϊόν συλλογικής προσπάθειας.

Η εταιρεία μας στο πλαίσιο συνεχούς ανάπτυξης παρέχει σημαντικές ευκαιρίες καριέρας καθόλη τη διάρκεια του έτους αναζητώντας  επαγγελματίες με ενθουσιασμό και όρεξη.

Παρακάτω ακολουθούν οι διαθέσιμες θέσεις εργασίας στην εταιρείας μας. Αν δε σας καλύπτει κάποια από αυτές και επιθυμείτε να ενταχθείτε στην ομάδα της eLink,  μπορείτε να αποστείλετε το βιογραφικό σας με φωτογραφία απευθείας στο job{at}elink.com.gr με θέμα αναζητηση εργασίας.

 

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΟΙΚΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ

Top